27.08.2008

Se duce lumea pe P. . A!!!

am trait sa o vad si pe asta!!!!!!.......chiar daca nu-mi vine sa cred ... dar e adevarat .... a aparut Prima televiziune GAY din Romania ....

TV Angelicuss - televiziunea ta gay! http://www.tvangelicuss.beanangel.ro/


se duce lumea pe "apa sambetei" ......chiar de asta mai aveam nevoie acuma ...o reclama foarte buna pt tara noastra draga..=))

Din programul noului post: "Ora 14.00 - Buna dimineata!" cu Petruta Grasa, Miss Travesty Romania 2008, "5 in 1" - emisiune muzicala, "Salut!", "GAYjurnal", "Sunt altfel!" - povestiri din viata gay, s.a.

..si mai participa si la jocurile olimpice......=)) ..aici un articol din revista cu aceasi nume "deosebit de incitant" =))... vai tuh ce implanturi ti-ai tras....=))

Singurul atlet gay declarat de la Jocurile Olimpice castiga aurul ...Iata ca s-a intamplat. Matthew Mitcham, singurul atlet de sex masculin de la Beijing care si-a recunoscut orientarea sexuala, pleaca spre casa cu aurul la gat la platforma de 10 metri. El este unul dintre primii sportivi gay asumati care concureaza, fiind si primul australian care castiga medalia de aur la aceasta proba din 1924.